De flexitariër’s Gids voor PAWR: Een Gezonde en Duurzame levensstijl voor je hond!

Welkom bij PAWR, de voedzame vegetarische maaltijd die niet alleen jou, maar ook je trouwe viervoeter helpt om gezonder en duurzamer te leven! Ontdek hoe je moeiteloos PAWR in het dieet van je hond kunt mixen met onze handige gids, waarmee je jouw pluizige maatje in een mum van tijd tot een echte flexitariër omtovert.

 

Voordelen van een Flexitarisch Dieet voor je hond:

 1. Gezondheidsvoordelen:

  een flexitarisch dieet draagt bij aan de algehele gezondheid van je hond. De overvloed aan plantaardig ingrediënten in PAWR voorziet in essentiële voedingsstoffen, wat resulteert in een glanzende vacht, een gezonde huis en een energiekere levensstijl.
 2. Duurzaamheid:

  door te kiezen voor een flexitarisch dieet draag je niet alleen bij aan de gezondheid van je hond, maar ook aan een duurzamere levensstijl. Minder afhankelijkheid van dierlijke eiwitten maakt niet alleen de pootafdruk lichter, maar geeft je harige vriend ook een milieuvriendelijker eetgewoonte.
 3. Ethisch genieten:

  als trots flexitariër begrijp je de ethiek achter je voedingskeuzes. Door je hond een flexitarisch dieet te bieden, draag je bij aan dierenwelzijn en verminder je indirect de vraag naar traditioneel dierlijk voedsel.

 

Hoe begin je met het Flexitarische Dieet voor je hond:

Nu we de voordelen hebben besproken, gaan we over op de praktische stappen om je hond gemaakt te laten overstappen op een flexitarisch dieet met behulp van PAWR.

 

Stap 1: Kies je Aanpak:

 • Mix en Match: geef op bepaalde dagen van de week PAWR-maaltijden en op andere dagen de gebruikelijke voeding.
 • Per maaltijd wisselen: varieer tussen PAWR en de huidige voeding bij elke maaltijd, bijvoorbeeld ’s ochtend PAWR en ’s avonds het gebruikelijke voer.

 • Veggie Dagje: introduceer PAWR op specifieke dagen als volledige PAWR-dagen.

 

Stap 2: Let op de verhoudingen:

Bereken de juiste hoeveelheid voor jouw flexitarisch dieet.

Mix en Match: als je kiest voor een flexitarisch dieet waarbij je 50% van de vegetarische voeding wil geven en 50% vleesvoeding wil geven, neem dan de helft van de dagelijkse hoeveelheid uit de voedingstabellen van beide voedingen.

Voorbeeld: Laten we zeggen dat je hond 10 kilo weegt en de voedingstabel 170 gram PAWR per dag adviseert en bij de andere voeding 200 gram in de tabel staat. Voor het flexitarische dieet neem je de helft hiervan. Dus je zou 85 gram PAWR en 100 gram andere voeding geven, verdeeld over twee maaltijden.

Dat is alles! Zo maak je de overgang naar een flexitarisch dieet voor je harige vriendje heel gemakkelijk.

Jij bepaalt hoe het flexitarisch dieet van je harige vriend eruitziet! Elke hap is een stap. Met deze heldere stappen maak je de overstap naar een flexitarisch dieet met PAWR op een persoonlijke manier, helemaal afgestemd op de behoeften van je jou en je trouwe metgezel.

 

0 berichten

Een reactie achterlaten

Let op, berichten moeten goedgekeurd worden voordat ze gepubliceerd worden

 • beet booster plantaardig hondenvoer | plantaardig hondenvoer
  beet booster plantaardig hondenvoer | vegan hondenvoer
  Beet Booster Plantaardig hondenvoer 750 gram

  Beet Booster Plantaardig hondenvoer 750 gram

  Reguliere prijs €10,95
 • golden glow plantaardig hondenvoer
  Golden Glow Plantaardig hondenvoer 750 gram

  Golden Glow Plantaardig hondenvoer 750 gram

  Reguliere prijs €10,95
 • green glory vegetarisch hondenvoeding
  green glory vegetarisch hondenvoer
  Green Glory Plantaardig hondenvoer 750 gram

  Green Glory Plantaardig hondenvoer 750 gram

  Reguliere prijs €10,95