"Het optimaal voeden van je viervoeter waar gezond- en duurzaamheid samenkomt"

Als vader en dochter, dierenarts en voedingsdeskundige maar vooral de dierenliefhebbers is het tijd voor PAWR!

Met 15 jaar ervaring in plantaardige hondenvoedingen zorgen we er voor dat het voeden van je hond niet alleen ultra gezond is voor zijn eigen gezondheid maar ook voor het mooier maken van de wereld om ons heen.

Plantaardige hondenvoeding

Hi, ik ben Fia!

De 'upper'dog van PAWR. Als enorme hondenliefhebster van de nieuwe generatie kon ik de huidige pet food niet bevatten.

Vanuit mijn opleiding heb ik geleerd wat voor impact ons voedselsysteem heeft op onze planeet en onze eigen gezondheid – en dus ook op die van onze hond. Dit moest gezonder, duurzamer en diervriendelijker voor ieder dier.

Met PAWR maak ik naar een nieuwe soort voeding die zowel je hond als onze planeet verdient.

Plantaardige hondenvoeding

Hallo, ik ben Erik!

Als ervaren dierenarts, voedingsdeskundige en zoon van een dierenarts, zijn dieren tot de dag van vandaag altijd de rode draad in mijn leven geweest.

De gezondheid van het dier heeft voor mij altijd voorop gestaan. Door jaar in jaar uit, geweldige ervaringen met plantaardige voeding voor honden te hebben, ben ik mij volledig gaan verdiepen in optimale samenstellingen.

Nu 15 jaar verder heb ik deze kennis vol trots vertaald in onze PAWR voedingen.

Hoe het allemaal begon

Toen Fia als jonge hond haar blik wierp op de hondenvoeding industrie was ze in shock.

Ze vroeg zich af waarom we zelf ons supermarktwagentje vullen met vega burgers, havermelk en ecologisch wasmiddel, en onze viervoeter nog iedere dag overbewerkte ‘junk’ bomvol vlees voorschotelen.

Het voeden van onze huisdieren zorgt ervoor dat we bijna twee keer het landoppervlak van het Verenigd Koninkrijk nodig hebben om deze productie in stand te houden. Dit kon zo niet langer! Dus beet zij zich vast in het vraagstuk hoe ze haar missie werkelijkheid kon maken.

Samen met haar vader Erik, een ervaren dierenarts en voedingsdeskundige, startte ze samen de zoektocht naar de game-changing hondenvoeding.

Als dierenarts had Erik al 15 jaar ervaring met plantaardige voeding bij honden. Met bijzonder mooie resultaten. Op basis hiervan gingen ze verder met het ontwikkelen van plantaardige voeding die beter is dan de huidige bruine brok.

Na 2 jaar perfectioneren is PAWR klaar voor jouw viervoeters hondenbakje!

Sluit jij je aan bij onze revolutie?

Voor flexiterriërs & planty pups

Let's stay in paw!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ben altijd als eerste op de hoogte!