Vegetarisch hondenvoer - Living on the veg

Over ons

Bij PAWR geloven we dat het voeden van onze hond beter kan voor de gezondheid van onze viervoeter én planeet. Door kilo’s vlees in te wisselen voor plantaardige hondenvoeding kiezen we voor een blije hond, planeet en alle andere dieren die erop leven!

Onze missie

Als voedingsdeskundige en dierenarts, maar vooral enorme hondenliefhebbers, maken we de beste plantaardige hondenvoeding waarbij we de wereld om ons heen ook een stukje mooier maken. Zo zetten we samen een poot in de goede richting. Doe jij mee?

Plantaardige hondenvoeding

Hi, ik ben Fia!

Het brein achter PAWR. Als jonge creatieve duizendpoot met een liefde voor voeding en een nog grotere liefde voor honden heb ik PAWR bedacht. 

Vanuit mijn opleiding heb ik geleerd wat voor impact ons voedselsysteem heeft op onze planeet en onze eigen gezondheid – en dus ook op die van onze hond. Hierin heb ik mij gespecialiseerd waarbij PAWR werd geboren.

Met PAWR wil ik laten zien dat onze hond en planeet beter verdient!

Plantaardige hondenvoeding

Hallo, ik ben Erik!

Zo vader zo dochter.

Als ervaren dierenarts en voedingsdeskundige zijn dieren, en met name honden de rode draad in mijn leven geweest, tot de dag van vandaag. 

Door de jaren heen heb ik tal recepturen ontwikkeld waarbij ik enorm goede ervaringen heb met plantaardige hondenvoeding. Bij PAWR heb ik deze kennis toe kunnen passen tot gebalanceerde hondenvoeding op basis van wetenschap en ervaring.

Met PAWR laten we zien dat plantaardige hondenvoeding een perfecte basis is voor een gezond en gelukkig hondenleven.

Vegetarische hondenvoeding

Hoe het allemaal begon...

Toen Fia als jonge puppy haar blik wierp op de hondenvoeding industrie was ze in shock.

Ze vroeg zich af waarom we zelf ons supermarktwagentje vullen met vega burgers, havermelk en ecologisch wasmiddel, en onze viervoeter nog iedere dag overbewerkte ‘junk’ bomvol vlees voorschotelen.

Het voeden van onze huisdieren zorgt ervoor dat we bijna twee keer het landoppervlak van het Verenigd Koninkrijk nodig hebben om deze productie in stand te houden. Dit kon zo niet langer! Dus beet zij zich vast in het vraagstuk hoe ze haar missie werkelijkheid kon maken.

Samen met haar vader Erik, een ervaren dierenarts en voedingsdeskundige, startte ze samen de zoektocht naar de game-changing hondenvoeding.

Als dierenarts had Erik al 15 jaar ervaring met plantaardige voeding bij honden. Met bijzonder mooie resultaten. Op basis hiervan gingen ze verder met het ontwikkelen van plantaardige voeding die beter is dan de huidige bruine brok. 

Na 2 jaar perfectioneren is PAWR klaar voor jouw viervoeters hondenbakje! Sluit jij je aan bij onze revolutie voor een blije hond en planeet?

Let's stay in paw!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ben altijd als eerste op de hoogte!

Voor flexiterriërs & planty pups

  • Plantaardig
  • Diervriendelijk
  • Milieuvriendelijk