Gezond- én duurzaamheid in iedere hap!

Hi! Wij zijn Fia (voedingsdeskundige) en Erik (dierenarts), het vader-dochter duo achter PAWR. Met een schat aan ervaring en kennis hebben we onze poten ineengeslagen om jouw viervoeter te voorzien van de meest smakelijke en voedzame voeding met de kracht van planten.

Want waarom kiezen tussen een stralende gezondheid en groene toekomst? PAWR maakt het makkelijk: gezondheid én duurzaamheid in iedere hap!

 • Voedingsdeskundige Fia

  Hi, ik ben Fia! Een gepassioneerde voedingsdeskundige met een onvoorwaardelijke liefde voor viervoeters.

  Het werd me al snel duidelijk dat de dagelijkse voeding die we onze geliefde honden geven, niet altijd zo gezond is als we denken. Het creëren van een hondenvoeding met alleen maar win-win's werd mijn missie en PAWR werd geboren.

  Een revolutionaire hondenvoeding die niet alleen de gezondheid van onze viervoeters op de eerste plaats zet, maar ook een rol speelt in het redden van onze kostbare planeet.

 • Dierenarts Erik

  Hallo, ik ben Erik, een ervaren dierenarts gespecialiseerd in het ontwikkelen van huisdiervoedingen. In de afgelopen 15 jaar heb ik met passie gewerkt aan talloze hondenvoedingen, waarbij ik plantaardige voeding steeds weer zag uitblinken en hondenlevens veranderde.

  Met een veel passie heb ik jaren gewerkt aan het creëren van de meest voedzame en smaakvolle plantaardige voeding waarmee we niet alleen voor honden maar ook voor de planeet het verschil kunne maken!

Join ons avontuur!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ben altijd als eerste op de hoogte!