Hypoallergeen hondenvoer: De beste keuze voor gevoelige viervoeters

Als trotse hondeneigenaar wil je natuurlijk het beste voor je trouwe viervoeter. Sommige honden kunnen echter te maken krijgen met voedselallergieën of gevoelige maag en darmen, wat hun welzijn en geluk kan beïnvloeden. Gelukkig biedt hypoallergeen hondenvoer een uitstekende oplossing voor deze uitdagingen. Bij PAWR begrijpen we de behoeften van jouw viervoeter en hebben we een speciaal hypoallergeen hondenvoer ontwikkeld dat niet alleen goed is voor de maag, maar ook duurzaam is voor onze planeet.

 

Wat is hypoallergeen hondenvoer?

Hypoallergeen hondenvoer is speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de voedingsbehoeften van honden met voedselallergieën en voedselgevoeligheden. Het bevat hoogwaardige ingrediënten die minder vaak allergische reacties veroorzaken bij honden. Onze PAWR hypoallergene formule is 100% plantaardig en vrij van veelvoorkomende allergenen zoals kip, rund, zuivelproducten, soja en gluten. Door deze allergenen te vermijden, verminderen we het risico op maag- en darmproblemen en voedselallergieën, waardoor je hond zich weer optimaal voelt.

 

Plantaardige voeding voor gevoelige viervoeters

Ons hypoallergene hondenvoer is volledig plantaardig en samengesteld uit hoogwaardige plantaardige eiwitbronnen. Het is perfect afgestemd op de behoeften van honden die allergisch zijn voor dierlijke eiwitten, waardoor het een ideale keuze is voor gevoelige viervoeters. We gebruiken een ultieme mix van aardappeleiwit, maïseiwit en erwtenproteïne om een optimaal eiwitpatroon te bieden. Bovendien vermijden we bewust veelvoorkomende allergenen zoals gluten, soja, lactose, kip of rund, en gebruiken we in plaats daarvan graanvrije ingrediënten zoals aardappelen, erwten en maïs om de voeding volledig hypoallergeen te maken.

hypoallergeen hondenvoer zonder dierlijke eiwitten

Tips voor een succesvolle overgang naar hypoallergeen hondenvoer

Als je vermoedt dat je hond allergisch is voor zijn huidige voeding, is het belangrijk om direct over te schakelen naar hypoallergeen hondenvoer. Vermijd snacks die ingrediënten bevatten waar je hond mogelijk allergisch voor is. We raden aan om plantaardige glutenvrije snacks te geven die perfect passen bij ons hypoallergene hondenvoer. Eenmaal overgestapt, is het essentieel om de voeding consistent te houden. Voedselallergieën gaan meestal niet vanzelf over bij honden, dus blijf je hond zijn hele leven hypoallergeen hondenvoer geven voor een optimale gezondheid en welzijn.

 

Onze toewijding aan duurzaamheid

Bij PAWR zijn we trots op onze toewijding aan duurzaamheid. We gebruiken uitsluitend duurzame plantaardige ingrediënten die zorgvuldig zijn geselecteerd voor een optimale voedingswaarde en minimale impact op het milieu. Om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren, halen we onze ingrediënten zo lokaal mogelijk en produceren we ons hondenvoer lokaal in Nederland. Onze verpakking is 100% recyclebaar en gemaakt van gerecyclede materialen om ons steentje bij te dragen aan een circulaire economie.

 

Ontdek onze hypoallergene voedingen

Bij PAWR geloven we in het welzijn van je hond en de zorg voor onze planeet. Ons hypoallergene hondenvoer biedt een gezonde en duurzame keuze voor jouw viervoeter. Bekijk onze hypoallergene voedingen hier en geef je hond het beste van het beste!

0 berichten

Een reactie achterlaten

Let op, berichten moeten goedgekeurd worden voordat ze gepubliceerd worden

 • beet booster plantaardig hondenvoer | plantaardig hondenvoer
  beet booster plantaardig hondenvoer | vegan hondenvoer
  Beet Booster Plantaardig hondenvoer 750 gram

  Beet Booster Plantaardig hondenvoer 750 gram

  Reguliere prijs €10,95
 • golden glow plantaardig hondenvoer
  Golden Glow Plantaardig hondenvoer 750 gram

  Golden Glow Plantaardig hondenvoer 750 gram

  Reguliere prijs €10,95
 • green glory vegetarisch hondenvoeding
  green glory vegetarisch hondenvoer
  Green Glory Plantaardig hondenvoer 750 gram

  Green Glory Plantaardig hondenvoer 750 gram

  Reguliere prijs €10,95