Hypoallergene hondenvoeding: plantaardig en glutenvrij!

Ontdek de voordelen van hypoallergeen plantaardig hondenvoer

Plantaardige hondenvoeding heeft niet alleen positieve gevolgen voor onze planeet, maar ook voor onze gevoelige viervoeters! Bij ons plantaardig hondenvoermerk begrijpen we dat veel honden te maken hebben met voedselallergieën, zoals overgevoeligheid voor kip of rund, en gevoelige darmen. Daarom hebben we een oplossing ontwikkeld die niet alleen duurzaam is, maar ook hypoallergeen, met als extra voordeel dat het gluten-vrij is.

De Kracht van plantaardige voeding

Natuurlijk wil je als hondeneigenaar dat je trouwe metgezel gezond en gelukkig is. Helaas kunnen sommige honden gevoelige darmen hebben of last hebben van voedselallergieën. Gelukkig biedt onze plantaardige voeding een uitkomst voor deze problemen.

Het voordeel van plantaardige voeding is dat het hypoallergeen en licht verteerbaar is. Dierlijke ingrediënten kunnen bij veel honden maag- en darmproblemen veroorzaken, zoals spugen, diarree en winderigheid, evenals huid- en vachtproblemen als gevolg van voedingsallergieën. Onze voeding biedt een goede en complete oplossing voor deze uitdagingen. Als je hond bepaalde voedingsmiddelen niet goed verdraagt, is het overstappen naar onze voeding, zoals PAWR, zeker het overwegen waard.

100% Hypoallergeen voor een gezonde hond

Het merendeel van de honden met voedselallergieën heeft een allergie voor kip- of rundeiwitten. Andere veelvoorkomende allergenen zijn melkproducten, soja en gluten. Daarom hebben we gekozen om onze voeding volledig allergievriendelijk te maken door geen gebruik te maken van dierlijke eiwitten, soja en gluten.

Voordelen bij Gevoelige Darmen

Heeft jouw hond last van gevoelige darmen? Onze plantaardige voeding is zeer licht verteerbaar en kan een wereld van verschil maken. Speciaal voor kortsnuitige rassen zoals Boxers, Bulldogs en Mops, die veel spieren en een kleine buik hebben, biedt onze voeding uitkomst. Maar ook rassen zoals Herders en Shar-pei's kunnen profiteren van deze voeding, omdat ze vaak last hebben van maag- en huidproblemen, die zich uiten in jeuk, winderigheid en wisselende diarree. Onze licht verteerbare voeding kan deze ongemakken verminderen en de algehele gezondheid van je hond verbeteren.

Belang van Hypoallergene Voeding

Als eigenaar wil je natuurlijk dat je harige viervoeter gezond en gelukkig is! Onze plantaardige voeding kan vaak een goede oplossing zijn voor honden met voedselallergieën. Ongemakken zoals diarree, jeuk en winderigheid kunnen verminderen en de gezondheid van je hond kan aanzienlijk verbeteren binnen een periode van 3 tot 8 weken. Het is essentieel om je hond geen andere voeding te geven die ingrediënten bevat waar hij allergisch voor is, dus vermijd dierlijke snacks of andere (nat)voeding!

Ontdek onze voedingen en laat je hond weer optimaal kwispelen!

Als jouw hond gevoelige darmen heeft of last heeft van voedselallergieën, bekijk dan onze voedingen en zie hoe onze hypoallergene, plantaardige voeding jouw hond weer optimaal laat kwispelen!

Met ons plantaardig hondenvoermerk zetten we ons in voor een gezonde planeet en gelukkige honden, en onze hypoallergene voeding is de perfecte keuze voor viervoeters met speciale voedingsbehoeften.

Heeft je hond gevoelige darmen of een voedselallergie? Bekijk dan onze voedingen en laat je hond weer optimaal kwispelen!

 • beet booster plantaardig hondenvoer | plantaardig hondenvoer
  beet booster plantaardig hondenvoer | vegan hondenvoer
  Beet Booster Plantaardig hondenvoer 750 gram

  Beet Booster Plantaardig hondenvoer 750 gram

  Reguliere prijs €10,95
 • golden glow plantaardig hondenvoer
  Golden Glow Plantaardig hondenvoer 750 gram

  Golden Glow Plantaardig hondenvoer 750 gram

  Reguliere prijs €10,95
 • green glory vegetarisch hondenvoeding
  green glory vegetarisch hondenvoer
  Green Glory Plantaardig hondenvoer 750 gram

  Green Glory Plantaardig hondenvoer 750 gram

  Reguliere prijs €10,95