Gratis verzending vanaf €60,- · Binnenkort nieuw product: Healthy Habits!

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over onze producten of over je bestelling? Hieronder vind je alle antwoorden op de veelgestelde vagen.

Ja, honden kunnen perfect leven op een goede plantaardige voeding mits dit door experts is samengesteld. De voedingen van PAWR bevatten alle voedingstoffen die een hond nodig heeft. In de afgelopen 15.000 jaar heeft het maag- en darmstelsel van een hond zich zo aangepast dat vlees niet essentieel nodig is om alle nutriënten binnen te krijgen. 

Voor alle flexiterriërs hier! PAWR is ook perfect om een paar keer per week te eten of aanvullend te geven. Vervang dan de je huidige voeding door een maaltijd PAWR, mix het in de huidige voeding of geef het aanvullend bij KVV.

Ja, PAWR is 100% hypoallergeen. Door dat de voeding plantaardige eiwitten bevat is de voeding van nature hypoallergeen en is de voeding ook nog eens licht verteerbaar. Hierdoor is de voeding goed geschikt voor honden met gevoelige maag en darmen. Ook zijn de voedingen vrij van soja en gluten.

Samen met verpakkingsexperts hebben we gekeken naar de meest duurzame verpakking. We kwamen hierbij uit op een 100% recyclebare plastic verpakking die gemaakt is van gerecyclede materialen. Voor onze verpakking is het belangrijk dat de voeding lang houdbaar blijft en de voeding goed verpakt blijft. Dit kan niet gegarandeerd worden door een papieren verpakking waardoor je meer voedselverspilling krijgt.

PAWR is een licht verteerbare voeding en van nature hypoallergeen. Hierdoor kan je gemakkelijk een maaltijd van de huidige voeding vervangen door een maaltijd PAWR! Zo start je als flexitërrier en kan je gemakkelijk opbouwen.

PAWR wordt geproduceerd in Nederland. Zo zijn we zeker van de beste kwaliteit en zorgen we voor lage transport afstanden wat weer goed is voor het milieu!

Het overgrote deel van onze ingrediënten komt uit Nederland of uit omliggende landen. Wel zo fijn om te weten waar het vandaan komt en natuurlijk voor de planeet.

We raden aan om warm water toe te voegen aan PAWR zodat de gedroogde superfoods het water opnemen. Zo absorberen de superfoods het water waardoor het nog verser gaat smaken en ruiken. Ideaal voor de moeilijke eters en altijd een lege voerbak gegarandeerd!

Ja zeker, we kijken graag naar de mogelijkheden voor een passend voorstel. Neem contact met ons op via onze "Voor bedrijven" pagina.

Heb je nog steeds een vraag? Geen probleem. Neem zeker even contact met ons op!