PAWR Review

Based on 16 reviews
100%
(16)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
Fantastisch rattenvoer

Ik heb geen honden maar tamme ratten en ze vinden dit voer heerlijk dus voor mij en hen niets anders meer.

Super

Mijn hond is verplicht veganistisch vanwege ziekte en helemaal dol op dit product

Bakje leeg !

Wij zijn het avontuur aangegaan met vegetarische hondenvoeding, een fantastische keuze! 3 smaken om uit te kiezen, mijn hond(je) is dol op de afwisseling. Ik ben altijd blij als ik zie dat mijn hond met plezier zijn voerbak leeg eet. Wat ik het meest waardeer aan PAWR is dat het diervriendelijk én duurzaam is en ik niet hoef in te leveren op kwaliteit vergeleken andere voedingsopties.

C
PAWRful Proeverij Pakket
C.a.s. Bloys van Treslong

Is natuurlijk erg persoonlijk want afhankelijk van de smaak van mijn hond. De roze eet ze met smaak. De groene soso en de gele niet.

Lekkere vegan optie!!

Wij zijn vegan en waren op zoek naar een lekkere vegan optie voor onze hond Leona. Is een groot succes maar onze Leona is een grote hond en de zakjes hadden we indien mogelijk eveneens in een groter formaat 🥰

Tevreden hondje

We moesten overstappen op ander voer omdat het ander binnenkort niet meer in Nederland verkrijgbaar is.... Toen attendeerde een vriendinnetje ons op Pawr.... en onze Daisy vind het heerlijk!! We hadden gelijk 3 verschillende smaken voor haar gekocht en 2 er van zijn goed gekeurd... Dus met nr 3 zal het vast ook goed gaan.... Dus jullie hebben er een nieuwe fan bij!!

Coco was vanaf de eerste hap fan van de brokken!

Coco was vanaf de eerste hap fan van de brokken! En als baasje kan ik ook niet anders dan enthousiast zijn. De verpakking is prachtig, ze komen in een handig formaat en bovenal dragen we zo ons steentje bij aan een duurzamere wereld. Helemaal top dus!
User's picture
check

Hij vindt het heerlijk!

Hij vindt het heerlijk! Ik meng het nu door zijn eigen brokken heen. Groot succes:)

M
PAWRful Proeverij Pakket
Marleen Meindersma
Wij eten zelf vegetarisch, dus dat Semmy nu ook een steentje kan bijdragen aan een duurzamere wer...

Wij zijn super blij dat we jullie brokken hebben geprobeerd. Tot nu toe eet Semmy alles met smaak op 😋 Wij eten zelf vegetarisch, dus dat Semmy nu ook een steentje kan bijdragen aan een duurzamere wereld is geweldig! 🙌🏻

He really likes it!

He really likes it! He’s been having the Golden Glow for lunch every week day and has been happy with it. He’s been turning his nose up at his regular food, so we’ve been having to put it in puzzles/ etc for him to eat it but the PAWR lunch he loves and eats it just out of his bowl!

J
PAWRful Proefpakket
Jolien Tack
Coco was vanaf de eerste hap fan van de brokken!

Coco was vanaf de eerste hap fan van de brokken! En als baasje kan ik ook niet anders dan enthousiast zijn. De verpakking is prachtig, ze komen in een handig formaat en bovenal dragen we zo ons steentje bij aan een duurzamere wereld. Helemaal top dus!

PRIMA ETEN

EEN VRAAG; wij hebben sinds kort een pup; een dwergpoedel erbij, wij vragen ons af of we haar ook jullie hondenvoer al kunnen geven, of moet ze eerst volwassen zijn. Ze is nu ruim 14 weken oud.

Mijn hond is heel blij met dit voer, ze eet twee keer per dag haar bak leeg.

Leona, onze 2 jarige Mastin Espanol eet heel graag PAWR!
Het geeft wat variatie dan de traditionele voeding voor honden, die eigenlijk vaak ook wel niet lekker ruiken. We geven een extra van onze eigen plant based keuken. Grotere zakken zouden wel handig zijn voor haar grootte.
Maar super concept, nu zijn we met gans het gezin vegan!

Superrrr!!

Mijn hond vind het erg lekker

Mijn hond eet het nu elke dag. Hij vindt het erg lekker.