• pawrful proefpakket - plantaardig hondenvoer

Inhoud van het proefpakket:

 • pawrful proefpakket - hypoallergeen hondenvoer

  Beet Booster

  Boordevol rode biet, pastinaak, bonen & wortel

 • pawrfull proeverij pakket - vegetarisch hondenvoer

  Golden Glow

  Boordevol pompoen, wortel, mais & boekweit

 • pawrful proeverij pakket - vegan hondenvoer

  Green Glory

  Boordevol broccoli, erwt, courgette & quinoa

 • Hypoallergeen

 • Milieuvriendelijk

 • Nederlandse bodem

 • Diervriendelijk

Complete voeding ontwikkeld door experts

Met ruim 15 jaar ervaring op het gebied van plantaardige hondenvoeding zijn onze recepten met zorg samengesteld door dierenarts en voedingsdeskundige.

Zo weet je zeker dat je het allerbeste geeft aan jouw trouwe viervoeter!

Veelgestelde vragen over plantaardig hondenvoer

Krijg antwoord op je vragen over vegetarische hondenvoeding. Heb je nog een vraag? Stuur ons dan een mailtje!

Absoluut, je kunt je hond met een gerust hart vegetarisch voer geven. Bij PAWR hebben we ons hoogwaardige vegetarische hondenvoer zorgvuldig samengesteld om te voldoen aan de voedingsbehoeften van honden. Onze formule bevat een uitgebalanceerde mix van voedingsstoffen die essentieel zijn voor hun welzijn, zodat je viervoeter gezond en energiek kan blijven terwijl je een diervriendelijke keuze maakt.

Zeker! Plantaardige hondenvoeding, zoals die van PAWR, draagt bij aan een duurzamere wereld. Door te kiezen voor plantaardige voeding verminder je de ecologische voetafdruk, bespaar je dierenlevens en bevorder je het behoud van natuurlijke hulpbronnen. Onze voedingsformules zijn speciaal ontworpen om zowel de gezondheid van je hond als de gezondheid van de planeet te ondersteunen.

Bij PAWR zijn we ervan overtuigd dat ons plantaardige hondenvoer het gezondste voedingskeuze is voor je hond. Onze recepturen zijn zorgvuldig ontwikkeld om te voorzien in alle benodigde voedingsstoffen die je hond nodig heeft voor een optimale gezondheid en welzijn. Met hoogwaardige plantaardige eiwitten, gezonde vetten en essentiële vitamines en mineralen, biedt ons voer een complete voedingsbron die bijdraagt aan de vitaliteit en levenskwaliteit van je viervoeter.

De overstap naar plantaardig hondenvoer is makkelijk en zonder problemen. Door dat PAWR hypoallergeen is, is de kans op een allergische reactie minimaal. Voor de meest optimale overstap begin je met het mengen van PAWR met je huidige voeding en pas je de verhouding langzaam aan totdat je hond volledig gewend is aan de nieuwe voeding. Ons team van experts staat klaar om advies en begeleiding te bieden!

Zeker weten! Het is bewezen dat een goed uitgebalanceerd veganistisch hondenvoer volledig gezond kan zijn voor je trouwe metgezel. Bij PAWR hebben we nauwgezet onderzoek gedaan en samengewerkt met experts om een voedzame, plantaardige voeding te creëren die de gezondheid en het welzijn van je hond bevordert. Onze voedingsformule biedt alle essentiële voedingsstoffen die nodig zijn voor een gezonde en actieve levensstijl, zonder de noodzaak van dierlijke ingrediënten. Lees hier meerdere wetenschappelijke onderzoeken over een vegan dieet voor een hond.

Wat PAWR's plantaardige hondenvoer uniek maakt, is dat het volledig vrij is van vlees, vis, eieren en andere dierlijke ingrediënten. Dit maakt het voer hypoallergeen en uitermate geschikt voor honden met voedselallergieën of gevoeligheden. Bovendien is ons voer milieuvriendelijker en draagt het bij aan de bescherming van dierenlevens. Onze focus op gezondheid, duurzaamheid en diervriendelijkheid maakt ons plantaardige hondenvoer een bewuste keuze voor zowel je hond als de planeet.