• PAWR is jarig!

  Krijg nu een zakje cadeau bij aankoop vanaf 4 zakjes

 • Probeer nu ons proefpakketje!

  Bij jou thuis voor slechts €4,95

Ontwikkeld door dierenarts en voedingsdeskundige ❋ Hypoallergeen ❋ Geproduceerd in Nederland ❋ Soja- en glutenvrij ❋ Zonder geur-, kleur- en smaakstoffen ❋ Rijk aan superfoods ❋ 100% recyclebare verpakking ❋                   
 • Milieuvriendelijk

 • Hypoallergeen

 • Diervriendelijk

 • Lokaal geproduceerd

Voor een blije viervoeter én planeet!

Kies voor een gezonde hond en maak ook de wereld om je heen een stukje mooier.

 • Green Glory

  Broccoli, Erwt, Courgette & Quinoa

 • Beet Booster

  Rode biet, Pastinaak, Bonen & Wortel

 • Golden Glow

  Pompoen, Mais, Wortel & Boekweit

Plantaardige Superfoods

Op zoek naar het beste voor je trouwe viervoeter én onze planeet? Kies dan voor onze PAWR Superfoods en laat niet alleen de staart van je hond, maar ook de planeet kwispelen!

Onze voeding zit boordevol antioxidanten, is vezelrijk en licht verteerbaar, waardoor jouw hond gezond en blij blijft. Bovendien is onze voeding op alle fronten duurzaam waardoor je samen ook bijdraagt aan het mooier maken van de wereld om ons heen!

Ontdekt meer

Veelgestelde vragen

Krijg antwoord op al jouw vragen! Staat je vraag er toch niet tussen, mail ons dan hier!

Ja, honden kunnen perfect leven op een goede plantaardige voeding mits dit (net als ieder andere voeding) door experts is samengesteld. De voedingen van PAWR bevatten alle voedingstoffen die een hond nodig heeft. In de afgelopen 15.000 jaar heeft het maag- en darmstelsel van een hond zich zo aangepast dat vlees niet essentieel nodig is om alle nutriënten binnen te krijgen. Wil je meer weten? Lees dan onze blogs over het voeden van een plantaardig dieet.

Ja, PAWR is zowel gemakkelijk in te mengen in de huidige voeding of in te wisselen door je huidige voeding.

Om de overstap naar PAWR zo goed mogelijk te laten verlopen adviseren we om de voeding gedurende 3 dagen steeds meer PAWR in te mengen en af te bouwen met de huidige voeding.

Ook is het mogelijk om je hond een flexitarisch dieet aan te bieden met PAWR. Meng dan PAWR in met een andere voeding (brok, vlees of blik) of kies ervoor om een gehele maaltijd te verwisselen voor PAWR.

PAWR wordt geproduceerd in Nederland. Zo zijn we zeker van de beste kwaliteit en zorgen we voor lage transport afstanden wat weer goed is voor het milieu!

We gebruiken zoveel mogelijk lokale ingrediënten. Dit in verband met de duurzaamheid maar ook met de kwaliteit. Zo houden we de ingrediënten zo vers mogelijk, steunen we lokale boeken en beperken we het aantal transportkilometers.

Gezien in:

Let's stay in paw!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ben altijd als eerste op de hoogte!

Honden
Honden