Gratis verzending vanaf €60,- · Binnenkort nieuw product: Healthy Habits!
 • Voor een gelukkige viervoeter én planeet!

  Klaar om je beste pootje voor te zetten?

 • Proef-plezier met ons proefpakket!

  Bij jou thuis voor maar €4,95!

Ontwikkeld door dierenarts en voedingsdeskundige ❋ Hypoallergeen ❋ Geproduceerd in Nederland ❋ Soja- en glutenvrij ❋ Zonder geur-, kleur- en smaakstoffen ❋ Rijk aan superfoods ❋ 100% recyclebare verpakking ❋                   

Een frisse kijk op de voeding van je hond!

100% complete & hypoallergene plantaardige hondenvoeding boordevol gezondheidsvoordelen ontwikkeld door experts.

 • beet booster plantaardig hondenvoer | plantaardig hondenvoer
  beet booster plantaardig hondenvoer | vegan hondenvoer
  Beet Booster Plantaardig hondenvoer 750 gram

  Beet Booster Plantaardig hondenvoer 750 gram

  Regular price €10,95
 • golden glow plantaardig hondenvoer
  Golden Glow Plantaardig hondenvoer 750 gram

  Golden Glow Plantaardig hondenvoer 750 gram

  Regular price €10,95
 • green glory vegetarisch hondenvoeding
  green glory vegetarisch hondenvoer
  Green Glory Plantaardig hondenvoer 750 gram

  Green Glory Plantaardig hondenvoer 750 gram

  Regular price €10,95
 • Proefpakketje
  Proefpakketje
  Proefpakketje

  Proefpakketje

  Regular price €4,95

Viervoeters aan het woord

 • Alle klachten zijn verdwenen :)

  Roosje worstelde al jaren met het vinden van de juiste voeding. Ze kreeg namelijk snel last van jeuk en slechte stoelgang. Toen we PAWR hadden gevonden zijn alle klachten zijn verdwenen.

 • Wij willen niet meer anders!

  Vanaf het openen van de eerste zak was Badu super enthousiast. Ze werd echt enthousiast van de geur en smaak van het eten. Badu is super gezond en geniet elke keer weer.

 • Mooie vacht en goede ontlasting

  Sinds onze labrador Pawr eet is zijn vacht beter dan ooit en zijn ontlasting is ook goed. Super blij mee!

  Ook wordt het gelukkig met veel plezier gegeten :)

 • James vindt de brokken echt geweldig!

  James vindt de brokken echt geweldig! Wij houden ervan om soms geen vlees maar plantaardig te eten. Goed voor onze gezondheid en de planeet!

Iedere hap is een stap

Maak kennis met een frisse kijk op het dieet van je viervoeter! Onze plantaardige voeding, samengesteld door een ervaren dierenarts en voedingsdeskundige, haalt het beste in je hond naar boven.

Elke hap is een stap richting een fit en duurzaam hondenleven. Voed je viervoeter met onze hypollergene plantaardige voeding boordevol superfoods, zonder concessies te doen aan smaak én voedingswaarde. Zo laat jij je hond de voordelen van PAWR ervaren terwijl je ook een pootje bijdraagt aan een mooiere planeet!

Regular price
Tax included.

Benieuwd of PAWR bij jouw viervoeter in de smaak valt of weet je nog niet welke smaak de favoriet is van jouw viervoeter? Bestel dan nu ons proefpakketje met alle drie onze voedingen. Zo kom je erachter of jouw hond houdt van de Golden Glow, Green Glory, Beet Booster of misschien wel alle 3! 

Gratis thuisbezorgd! Maximaal 1 pakketje per persoon. 

Gezien in:

Ontdek meer

Veelgestelde vragen

Krijg antwoord op al jouw vragen over ons plantaardig hondenvoer! Staat je vraag er toch niet tussen, mail ons dan hier!

Ja, honden kunnen perfect leven op een goede plantaardige voeding mits dit (net als ieder andere voeding) door experts is samengesteld. De voedingen van PAWR bevatten alle voedingstoffen die een hond nodig heeft. In de afgelopen 15.000 jaar heeft het maag- en darmstelsel van een hond zich zo aangepast dat vlees niet essentieel nodig is om alle nutriënten binnen te krijgen. Wil je meer weten? Lees dan onze blogs over het voeden van een plantaardig dieet.

Ja, PAWR is zowel gemakkelijk in te mengen in de huidige voeding of in te wisselen door je huidige voeding.

Om de overstap naar PAWR zo goed mogelijk te laten verlopen adviseren we om de voeding gedurende 3 dagen steeds meer PAWR in te mengen en af te bouwen met de huidige voeding.

Ook is het mogelijk om je hond een flexitarisch dieet aan te bieden met PAWR. Meng dan PAWR in met een andere voeding (brok, vlees of blik) of kies ervoor om een gehele maaltijd te verwisselen voor PAWR.

PAWR wordt geproduceerd in Nederland. Zo zijn we zeker van de beste kwaliteit en zorgen we voor lage transport afstanden wat weer goed is voor het milieu!

We gebruiken zoveel mogelijk lokale ingrediënten. Dit in verband met de duurzaamheid maar ook met de kwaliteit. Zo houden we de ingrediënten zo vers mogelijk, steunen we lokale boeken en beperken we het aantal transportkilometers.

Let's stay in paw!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ben altijd als eerste op de hoogte!

Honden
Honden