"Het beste voor je viervoeter waar gezond- en duurzaamheid samenkomt"

Hi! Wij zijn Fia en Erik, het vader-dochter duo achter PAWR. Als ervaren dierenarts en voedingsdeskundige hebben we onze poten ineengeslagen om jouw viervoeter te voorzien van de meest smakelijke en voedzame voeding met de kracht van planten.

Met 15 jaar kennis en ervaring in hoogwaardige plantaardige hondenvoeding, zijn we trots dat we met PAWR jouw viervoeter niet alleen de beste gezondheid geven, maar hem ook nog eens omtoveren tot een echte klimaatheld die bijdraagt aan een betere wereld!

Hi, ik ben Fia!

Als groot hondenliefhebster en voedingsdeskundige besefte ik al snel dat het dieet van onze trouwe viervoeters niet zo gezond is als we denken en daarbij ook nog een grote impact heeft op ons mileu.

Naarmate ik meer ontdekte over dit onderwerp, groeide mijn passie om hier verandering te brengen. Zelfs voordat ik mijn opleiding had afgerond, begon ik met het ontwikkelen van een toekomstbestendige hondenvoeding zonder enige compromissen. Zo werd PAWR geboren, een nieuwe generatie hondenvoeding die de gezondheid van onze viervoeters op de eerste plaats zet en tegelijkertijd bijdraagt aan het redden van onze wereld!

Hallo, ik ben Erik!

Als dierenarts heb ik veel verschillende soorten huisdiervoeding gezien, maar mijn diepgewortelde liefde voor de gezondheid van onze trouwe viervoeters bracht me uiteindelijk bij de kracht van een plantaardig dieet.

In de afgelopen 15 jaar heb ik met eigen ogen de opmerkelijke transformaties in de gezondheid van honden die overgaan op een plantaardige voeding. Na 15 jaar perfectioneren om de meest smakelijke en optimale plantaardige voeding voor onze harige vrienden te ontwikkelen, kan ik met trots zeggen dat PAWR niet alleen bijdraagt aan het mooier maken van de wereld om ons heen, maar ook aanzienlijk bijdraagt aan de gezondheid van onze trouwe viervoeters.

Hoe het allemaal begon

Toen Fia als jonge hond keek naar de hondenindustrie, was ze geschokt. Ze vroeg zich af waarom we onze eigen levensstijl steeds gezonder inrichten met duurzame producten maar we onze geliefde viervoeter nog steeds dagelijks bewerkte 'junk' vol vlees voeren.

Het voeden van onze huisdieren zorgt niet alleen voor een enorme impact op ons milieu maar kan ook hét verschil maken om de gezondheid van onze viervoeters zo optimaal mogelijk te maken. Met haar kennis als voedingsdeskundige ging ze daarom opzoek naar de beste manier om onze hond te voeden en kwam uit bij plantaardige voeding voor honden. Erik, haar vader was al jaren overtuigd van de kracht van een plantaardig dieet en sloot zich aan bij de evolutie. Met 15 jaar ervaring als dierenarts en voedingsdeskundige ontwikkelde en adviseerde hij al jaren hoogwaardige plantaardige hondenvoeding met veel zichtbare gezondheidsvoordelen als resultaat. Hij bevestigde dat plantaardige voeding de sleutel is tot gezondheidsvoordelen voor onze viervoeters en het onze planeet ook een pootje helpt.

Na jaren ervaring waarbij expertise en jonge innovatie samenkomt creëerden ze PAWR, dé voeding die niet alleen je viervoeter maar ook de planeet laat kwispelen!

Let's stay in paw!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ben altijd als eerste op de hoogte!