Gezond- én duurzaamheid in iedere hap!

Hi! Wij zijn Fia (voedingsdeskundige) en Erik (dierenarts), het vader-dochter duo achter PAWR. Met een schat aan ervaring en kennis hebben we onze poten ineengeslagen om jouw viervoeter te voorzien van de meest smakelijke en voedzame voeding met de kracht van planten.

Want waarom kiezen tussen een stralende gezondheid en groene toekomst? PAWR maakt het makkelijk: gezondheid én duurzaamheid in iedere hap!

 • Voedingsdeskundige Fia

  Hi, ik ben Fia! Een gepassioneerde voedingsdeskundige met een onvoorwaardelijke liefde voor viervoeters.

  Het werd me al snel duidelijk dat de dagelijkse voeding die we onze geliefde honden geven, niet altijd zo gezond is als we denken. Het creëren van een hondenvoeding met alleen maar win-win's werd mijn missie en PAWR werd geboren.

  Een revolutionaire hondenvoeding die niet alleen de gezondheid van onze viervoeters op de eerste plaats zet, maar ook een rol speelt in het redden van onze kostbare planeet.

 • Dierenarts Erik

  Hallo, ik ben Erik, een ervaren dierenarts gespecialiseerd in het ontwikkelen van huisdiervoedingen. In de afgelopen 15 jaar heb ik met passie gewerkt aan talloze hondenvoedingen, waarbij ik plantaardige voeding steeds weer zag uitblinken en hondenlevens veranderde.

  Met een veel passie heb ik jaren gewerkt aan het creëren van de meest voedzame en smaakvolle plantaardige voeding waarmee we niet alleen voor honden maar ook voor de planeet het verschil kunne maken!

De start van ons avontuur

Onze overtuiging dat plantaardige voeding de toekomst is, is diepgeworteld in een geschiedenis van ervaring en passie voor transformatie. Deze passie voor vernieuwing werd al vroeg aangewakkerd in onze mede-oprichter, Fia, tijdens haar voedingsopleiding. Als voedingsdeskundige in opleiding wilde ze niets liever dan de hondenvoedingindustrie vernieuwen.

Fia's zoektocht naar een gezonder en duurzamer eetpatroon vormde een keerpunt, en dat is waar vader en dochter, Erik en Fia, hun krachten bundelden. Erik, met meer dan 30 jaar ervaring in hondenvoeding, bracht zijn expertise in, waarbij hij gedurende 15 jaar zieke honden een gezond leven teruggaf met plantaardige voeding. Erik werd een ware expert op het gebied van plantaardige voeding, en zijn inzichten hebben talloze viervoeters geholpen.

Samen met de gedeelde visie dat plantaardige hondenvoeding de toekomst is, begon het avontuur van PAWR. We zetten ons toegewijd in om een gezonder en duurzamer alternatief te creëren voor traditioneel hondenvoer, gedreven door de overtuiging dat een positieve verandering mogelijk is.

Join ons avontuur!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ben altijd als eerste op de hoogte!