Onze Impact

Met PAWR gaan we poot voor poot naar een blijere viervoeter én planeet. Hieronder lees je de voordelen die je ervaart met PAWR.

Zo streef jij samen met je viervoeter naar een groenere planeet waar ook andere dieren lekker vrij in de wei kunnen lopen. 

 • Plantaardige hondenvoeding

  Duurzaam

  Eén hond voor 1 jaar lang voeden, heeft dezelfde impact als een autorit van 3.677 kilometer. Dat is een rit van Amsterdam naar de Marokko! En dat dan ieder jaar.

  Deze impact kan makkelijk verkleind worden door te switchen naar een plantaardige dieet. Zo zet je eenvoudig een poot in de goede richting zonder ook maar iets in te leveren!

 • Plantaardige hondenvoeding

  Love all animals

  Wij houden van alle dieren, dus eten we ze liever niet op. Zo kan een beagle gemiddeld al 500 kippen besparen door te switchen naar een plantaardig dieet. Zo besparen we tal van dierenlevens en een hoog aantal broeikasgassen. Een win-win situatie dus.

Plantaardige hondenvoeding

Gezonde levensstijl

Onze voeding gaat verder dan enkel de bruine brok die je gewend bent. Onze kleurrijke voeding is rijk aan gedroogde superfoods zoals zaden, groenten en peulvruchten! Deze worden met een speciaal droogproces gedroogd waardoor alle natuurlijke vitaminen en mineralen perfect bewaard blijven. Dit is niet alleen heel smaakvol maar ook enorm goed voor de gezondheid!

Plantaardig hondenvoer

Pawlicking good

Last but not least, onze voeding is pawlicking good! PAWR is rijkgevuld met superfoods die bij het toevoegen van warm water lekker vers gaan ruiken en smaken. Zo werden al onze 3 voedingen zelfs door de meest kieskeurige honden goedgekeurd!

Voor flexiterriërs & planty pups