Weet jij wat je viervoeter eet?

Ben je benieuwd naar wat je hond dagelijks eet? Verlang je naar een gezonde en gelukkige hond, terwijl je ook zorgt voor onze planeet? Het is tijd om je af te vragen wat er precies in het voer van je viervoeter zit.

Helaas zit veel traditionele hondenvoeding vol met ingrediënten die je zelf niet zou willen consumeren, en die ook nog eens schadelijk zijn voor het milieu. Maar maak je geen zorgen, met PAWR is dat verleden tijd. Wil je weten hoe? Lees verder!

Vleesconsumptie per week

Het is zorgwekkend hoe hoog de vleesconsumptie van onze viervoeters is. Het feit dat zelfs de kleinste hondjes dezelfde hoeveelheid vlees eten als een gemiddelde Nederlander, en dat een Rottweiler maar liefst 6 kilo vlees per week eet, is te gek voor woorden.

De feiten

 • Onze huisdieren consumeren 20% van de vleesindustrie.
 • Een beagle kan al 500 kippenlevens besparen door de switch naar een plantaardig dieet.
 • Een jaar lang een hond voeden met traditionele voeding heeft dezelfde impact als een autorit van Nederland naar Marokko.

Aanpakken bij de wortel

Bij PAWR pakken we het letterlijk aan bij de wortel. Door te kiezen voor plantaardige ingrediënten maken we niet alleen plantastisch lekker eten maar zorgen we ook voor een betere wereld. Zo ruilen we kilo's vlees in voor gebalanceerde gezonde plantaardige voeding, dat smaakt tenminste!

Liefde voor ieder dier

Onze liefde voor dieren gaat verder dan alleen voor onze trouwe viervoeters. We maken voeding vóór onze dieren in plaats van dieren. Zo zeggen we nee tegen dierenleed en kiezen we voor een fijne wereld voor onze harige vrienden en hun soortgenoten.

100% Recyclebaar

Samen met ervaren verpakkingsexperts hebben we gekozen voor de meest duurzame verpakking voor onze producten. We kwamen uit op een 100% recyclebare verpakking die ook gemaakt is van gerecyclede materialen én waarbij voedselverspilling zo ver mogelijk voorkomen kan worden.

Lokaal geproduceerd

Bij PAWR vinden we het belangrijk om lokaal te produceren. Zo voorkomen we onnodige transportkosten, ondersteunen we lokale producenten en weten we waar onze boontjes gedopt worden. Wel zo lekker toch?

Hoe kan ik impact maken?

Hé flexiterriër of planty pup, overtuigd om je beste pootje voor te zetten? Paw-some! Kies voor een 100% plantaardig dieet of voor een flexitarisch eetpatroon met onze voeding. Switch gemakkelijk naar een duurzamer dieet en meng PAWR in de huidige voeding of verwissel de gehele maaltijd.

Shop nu

Kies vandaag nog voor een gelukkige hond én planeet.
 • beet booster plantaardig hondenvoer | plantaardig hondenvoer
  beet booster plantaardig hondenvoer | vegan hondenvoer
  Beet Booster Plantaardig hondenvoer 750 gram

  Beet Booster Plantaardig hondenvoer 750 gram

  Regular price €10,95
 • golden glow plantaardig hondenvoer
  Golden Glow Plantaardig hondenvoer 750 gram

  Golden Glow Plantaardig hondenvoer 750 gram

  Regular price €10,95
 • green glory vegetarisch hondenvoeding
  green glory vegetarisch hondenvoer
  Green Glory Plantaardig hondenvoer 750 gram

  Green Glory Plantaardig hondenvoer 750 gram

  Regular price €10,95