Gratis verzending vanaf €60,- · Binnenkort nieuw product: Healthy Habits!

Nieuwsgierig naar de ervaringen met ons vegetarisch hondenvoer?

Overweeg je om je viervoeter plantaardige voeding te geven? Onze klanten delen hun vreugde over hoe onze voeding heeft bijgedragen aan gezonde vachten, sprankelende energie en een bewuste keuze voor hun geliefde huisdieren.

We horen graag hoe jij onze voeding ervaart. Schrijf hier jouw review!

 • Hij staat er altijd ontzettend van te genieten!

  Hij staat er altijd ontzettend van te genieten!

  Sinds enige tijd hebben we Pawr ontdekt. Ik mag graag voeding kunnen afwisselen (elke dag hetzelfde is ook maar zo saai) en dit is elke keer een feestje. Gijs en Mara staan er elke keer weer voor te springen en...

 • Vegetarisch hondenvoer ervaringen

  Alle klachten zijn verdwenen :)

  Roosje worstelde al jaren met het vinden van de juiste voeding. Ze kreeg namelijk snel last van jeuk en slechte stoelgang. Toen we PAWR hadden gevonden, ging alles een stuk beter! Langzamerhand zijn we volledig overgestapt en alle klachten zijn verdwenen.
 • Wij willen niet meer anders!

  Wij willen niet meer anders!

  Vanaf het openen van de eerste zak was Badu super enthousiast. Ze werd echt enthousiast van de geur en smaak van het eten. Badu is super gezond en geniet elke keer weer. Wij willen niet meer anders!
 • Coco was vanaf de eerste hap fan van de brokken!

  Coco was vanaf de eerste hap fan van de brokken!

  Coco was vanaf de eerste hap fan van de brokken! En als baasje kan ik ook niet anders dan enthousiast zijn. De verpakking is prachtig, ze komen in een handig formaat en dragen we zo ons steentje bij aan een duurzamere wereld!
 • Zeer positief. En ze is totaal geen makkelijke eter!

  Zeer positief. En ze is totaal geen makkelijke eter!

  Hierbij een foto van Jackie, wiens feedback over PAWR zeer positief was. (En ze is totaal geen makkelijke eter!)
 • Onze 6 hondjes zijn er gek op 🥰

  Onze 6 hondjes zijn er gek op 🥰

  Wij zijn mega fan! Ja echt, onze 6 hondjes zin er gek op.
 • Een fantastische keuze!

  Een fantastische keuze!

  Wij zijn het avontuur aangegaan met vegetarische hondenvoeding, een fantastische keuze! 3 smaken om uit te kiezen, mijn hond(je) is dol op de afwisseling. Ik ben altijd blij als ik zie dat mijn hond met plezier zijn voerbak leeg eet.
 • James vindt de brokken echt geweldig!

  James vindt de brokken echt geweldig!

  James vindt de brokken echt geweldig! Wij houden ervan om soms geen vlees maar plantaardig te eten. Goed voor onze gezondheid en de planeet!  

 • Goedgekeurd! :)

  Goedgekeurd! :)

  Goedgekeurd! :)
 • Mooie vacht en goede ontlasting!

  Mooie vacht en goede ontlasting!

  Sinds onze labrador Pawr eet is zijn vacht beter dan ooit en zijn ontlasting is ook goed. Super blij mee! Ook wordt het gelukkig met veel plezier gegeten :)
 • Super concept, nu zijn we met gans het gezin vegan!

  Super concept, nu zijn we met gans het gezin vegan!

  Leona, onze 2 jarige Mastin Espanol eet heel graag PAWR! Het geeft wat variatie dan de traditionele voeding voor honden, die eigenlijk vaak ook wel niet lekker ruiken. 
 • He really likes it!

  He really likes it!

  He’s been turning his nose up at his regular food, so we’ve been having to put it in puzzles/ etc for him to eat it but the PAWR lunch he loves and eats it just out of his bowl!

Veelgestelde vragen over plantaardig hondenvoer

Krijg antwoord op je vragen over vegetarische hondenvoeding. Heb je nog een vraag? Stuur ons dan een mailtje!

Absoluut, je kunt je hond met een gerust hart vegetarisch voer geven. Bij PAWR hebben we ons hoogwaardige vegetarische hondenvoer zorgvuldig samengesteld om te voldoen aan de voedingsbehoeften van honden. Onze formule bevat een uitgebalanceerde mix van voedingsstoffen die essentieel zijn voor hun welzijn, zodat je viervoeter gezond en energiek kan blijven terwijl je een diervriendelijke keuze maakt.

Zeker! Plantaardige hondenvoeding, zoals die van PAWR, draagt bij aan een duurzamere wereld. Door te kiezen voor plantaardige voeding verminder je de ecologische voetafdruk, bespaar je dierenlevens en bevorder je het behoud van natuurlijke hulpbronnen. Onze voedingsformules zijn speciaal ontworpen om zowel de gezondheid van je hond als de gezondheid van de planeet te ondersteunen.

Bij PAWR zijn we ervan overtuigd dat ons plantaardige hondenvoer het gezondste voedingskeuze is voor je hond. Onze recepturen zijn zorgvuldig ontwikkeld om te voorzien in alle benodigde voedingsstoffen die je hond nodig heeft voor een optimale gezondheid en welzijn. Met hoogwaardige plantaardige eiwitten, gezonde vetten en essentiële vitamines en mineralen, biedt ons voer een complete voedingsbron die bijdraagt aan de vitaliteit en levenskwaliteit van je viervoeter.

De overstap naar plantaardig hondenvoer is makkelijk en zonder problemen. Door dat PAWR hypoallergeen is, is de kans op een allergische reactie minimaal. Voor de meest optimale overstap begin je met het mengen van PAWR met je huidige voeding en pas je de verhouding langzaam aan totdat je hond volledig gewend is aan de nieuwe voeding. Ons team van experts staat klaar om advies en begeleiding te bieden!

Zeker weten! Het is bewezen dat een goed uitgebalanceerd veganistisch hondenvoer volledig gezond kan zijn voor je trouwe metgezel. Bij PAWR hebben we nauwgezet onderzoek gedaan en samengewerkt met experts om een voedzame, plantaardige voeding te creëren die de gezondheid en het welzijn van je hond bevordert. Onze voedingsformule biedt alle essentiële voedingsstoffen die nodig zijn voor een gezonde en actieve levensstijl, zonder de noodzaak van dierlijke ingrediënten. Lees hier meerdere wetenschappelijke onderzoeken over een vegan dieet voor een hond.

Wat PAWR's plantaardige hondenvoer uniek maakt, is dat het volledig vrij is van vlees, vis, eieren en andere dierlijke ingrediënten. Dit maakt het voer hypoallergeen en uitermate geschikt voor honden met voedselallergieën of gevoeligheden. Bovendien is ons voer milieuvriendelijker en draagt het bij aan de bescherming van dierenlevens. Onze focus op gezondheid, duurzaamheid en diervriendelijkheid maakt ons plantaardige hondenvoer een bewuste keuze voor zowel je hond als de planeet.